Nattledde gatelys med energisparende lamper for motebea

Forskjellen mellom COB lyskilde og LED lyskilde

Hei, kom for å konsultere produktene våre!

COB-lyskilde kan enkelt forstås som en høyeffekts integrert overflatelyskilde, i henhold til strukturen til produktformdesignet lyskildens lysområde og størrelse.COB integrert pakke er en mer moden LED-emballasje, med den utbredte bruken av LED-produkter i belysningsfeltet, har COB overflatelyskilde blitt et av hovedproduktene i emballasjeindustrien.Så hva er COB lyskilde, COB lyskilde og LED lyskilde forskjell i hva?

 

Hva er COB lyskilde?

COB-lyskilden er LED-brikken som er direkte festet til det høyreflekterende speilmetallsubstratet med integrert overflatelyskildeteknologi med høy lyseffektivitet, denne teknologien eliminerer konseptet med brakett, ingen plettering, ingen reflow, ingen SMD-prosess, slik at prosessen reduseres med nesten en tredjedel, er kostnaden også spart med en tredjedel.

Produktfunksjoner: elektrisk stabil, kretsdesign, optisk design, varmeavledningsdesign er vitenskapelig og rimelig;ved å bruke kjøleribbeprosessteknologi for å sikre at LED-en har den bransjeledende vedlikeholdsgraden for termisk lumen (95 %).Tilrettelegg for sekundær optisk matching av produkter for å forbedre kvaliteten på belysningen.Høy fargegjengivelse, jevn luminescens, ingen lysflekker, helse- og miljøvern.Enkel installasjon, enkel å bruke, reduser vanskeligheten med lampedesign, spar lampebehandling og påfølgende vedlikeholdskostnader.

Hva er LED-lyskilde?

LED-lyskilde (LED refererer til Light Emitting Diode) er en lysdiodelyskilde.Denne lyskilden har fordelene med liten størrelse, lang levetid, høy effektivitet, og kan brukes kontinuerlig i opptil 100 000 timer, fremtiden for LED-lyskildeapplikasjoner i belysningsfeltet har blitt mainstream.

Forskjellen mellom COB lyskilde og LED lyskilde

1. Ulike prinsipper

1, cob lyskilde: LED-brikke direkte festet til den høye reflektiviteten til speilmetallsubstratet med høy lyseffektivitet, integrert overflatelyskildeteknologi.

2, LED-lyskilde: integrering av datateknologi, nettverkskommunikasjonsteknologi, bildebehandlingsteknologi, innebygd kontrollteknologi, etc., så det er også en digital informasjonsteknologiprodukter.

2. Ulike fordeler

1, cob lyskilde: lette de sekundære optiske støtteprodukter, forbedre belysningskvaliteten;enkel installasjon, enkel å bruke, reduser vanskeligheten med lampedesign, spar lampebehandling og påfølgende vedlikeholdskostnader.

2, LED-lyskilde: lav varme, miniatyrisering, kort responstid, etc., som alle gjør at LED-lyskilden har store fordeler, og skaper gunstige forhold for bruk i faktisk produksjonslevetid.

3. Lyskildens egenskaper er forskjellige

1, cob lyskilde: høy fargegjengivelse, jevn luminescens, ingen lysflekk, helse- og miljøvern.

2, LED-lyskilde: kan brukes kontinuerlig i opptil 100 000 timer, fremtiden for LED-lyskildeapplikasjoner i belysningsfeltet har også blitt mainstream.

4. Ulike bruksområder

1, cob lyskilde: brukes hovedsakelig i led downlight, sporlys, taklys og annen innendørsbelysning ovenfor, dens maksimale effekt overstiger ikke 50W.

2, LED-lyskilde: hovedbruken brukes til å lage LED-flomlys, LED-gatelys og annen utendørsbelysning, den eneste maksimale effekten kan nå 500W.


Innleggstid: 22. desember 2022