Nattledde gatelys med energisparende lamper for motebea

LED-baklykt til biler for fremtidig utviklingstrend

Hei, kom for å konsultere produktene våre!

Siden bilens fødsel er baklykter en viktig del av bilkjøringssikkerheten.Og de siste årene, i tillegg til sikkerhet, har også viktigheten av styling fått oppmerksomhet.

Før LED-æraen kom, er bruken av tradisjonelle lyspærer for å oppnå funksjonen til lys og opprettholde originaliteten til formen fortsatt en utfordring.Men med den kontinuerlige fremgangen og modenheten til LED-teknologi, spesielt matrise LED, OLED, MiniLED, MicroLED og andre teknologier, har ulike krav til utseende og innovasjon av lampeproduksjonsprosessen gitt opphav til en rekke optiske innovasjonsprogrammer for å fremme billys til elektronisk , intelligent oppgradering.

 

Trend One

Intelligent interaktiv baklykt

For tiden har baklykter gradvis integrert flere og flere rike funksjoner, og drevet av den digitale og intelligente utviklingen av bilindustrien begynte baklysene å ha mer og mer dynamiske effekter, i stedet for bare et enkelt bryterlys.

Blant dem oppnår de intelligente interaktive baklysene ikke bare funksjonell belysning, men kan også brukes som en tilpasset informasjonsutgangsbærer, som er å åpne en ny interaktiv kanal, den kan vise tydelige advarsler, for eksempel "snøfnugg"-mønster for å advare mot glatt veiforhold.

Disse signalene styres manuelt av sjåføren eller kan gjøres automatisk via kommunikasjon i kjøretøyet.For eksempel kan et tidlig varsel gis under trafikkork, og dermed forhindre alvorlige påkjørsler bakfra, eller førerløse kjøretøy kan samhandle med omgivelsene gjennom baklysene for informasjon.

Samtidig kan de smarte interaktive baklysene utvides til andre funksjoner, for eksempel velkomstanimasjonseffekten når du drar hjemmefra eller reiser hjem, eller at det elektriske kjøretøyet viser gjeldende batteristatus.I tillegg vil den smarte interaktive baklysteknologien fortsette å bli oppdatert for å muliggjøre et bredere spekter av signal- og sikkerhetsfunksjoner.

 

Trend to

Tilpassbare baklykter

For bilprodusenter og lysprodusenter er lys en viktig komponent for sikkerhet, i tillegg til at de gjenspeiler de generelle kjøretøystilings- og personaliseringskomponentene.Tilpassbare baklykter er i tråd med trenden med kjøretøylys, og bruker den innebygde systemkontrollen for å tilpasse lysene og vise dem i henhold til individuelle preferanser.

Audi Q5-baklyktene tilbyr for eksempel fire forskjellige lysmoduser.I disse fire lysmodusene forblir de ytre LED-posisjonslysene uendret og i samsvar med forskrifter, mens det midtre OLED-posisjonslyset skaper rom for personalisering.


Innleggstid: 22. desember 2022